Zeer tevreden over de afvalverwijdering van Akwadraat

Logo-A2

We zijn erg tevreden over de afvalverwijdering van Akwadraat. Mijn vader wilde namelijk het afval van zijn bedrijf graag op een milieuvriendelijke manier laten verwijderen en recycling en we gingen daarom samen op het internet op zoek naar een bedrijf die dit aanbiedt. 

Zeer veel recyclingbedrijven bij ons in de buurt 

Toen we op het internet op zoek gingen naar een bedrijf die afval verwijderd en recyclet kregen we zeer veel zoekresultaten. Nadat we een tijdje op het internet op zoek waren gegaan en een aantal websites hadden bezocht en met  hadden vergeleken sprak ons de website van Akwadraat ons het meeste aan. De website van dit bedrijf is namelijk erg overzichtelijk en bevat zeer veel informatie over wat het bedrijf aan te bieden heeft en belangrijk vindt. Op het internet zijn ook zeer veel reviews van voorgaande klanten te vinden die allemaal erg tevreden zijn over de milieuvriendelijke afvalverwerking van Akwadraat. Daarom besloten we ook om contact met het bedrijf op te nemen. 

lourens

Zeer tevreden over het opgeleverde resultaat 

Toen mijn vader contact met het bedrijf opnam werd hij erg vriendelijk te woord gestaan en uitgebreid geholpen. Na het gesprek besloot hij om het afval door dit bedrijf te laten verwijderen en te laten recyclen. Dit heeft Akwadraat nu een aantal keer gedaan en mijn vader is erg tevreden over het resultaat dat zij telkens opleveren. Daarom raden we dit bedrijf ook aan iedereen aan die op zoek is naar een goed bedrijf die jouw afval verwijderd en hergebruikt.