Worstelt u met uw registratieadres voor de kvk?

Een aantal maanden geleden ben ik voor mijzelf begonnen als ondernemer en ik heb mij toen dus ook moeten inschrijven bij de Kamer van Koophandel. Toen ik daar de eerste keer kwam, heb ik aangegeven dat ik mijn adres liever prive wilde houden omdat ik niet wilde dat mensen met wie ik zou gaan werken, ook te weten zouden komen waar ik woonde. Het bleek echter dat je als zelfstandig ondernemer zonder kantoor, deze mogelijkheid niet hebt. Je moet je huisadres opgeven als inschrijfadres voor de kvk. Daar werd ik niet echt blij van want ik wilde niet mijn woonadres gebruiken als registratieadres voor de kvk. Het is niet zo dat ik iets te verbergen heb voor mijn klanten of cliënten, maar ik weet ook dat veel mensen in mijn vak te maken krijgen met boze klanten omdat wij soms impopulaire dingen moeten zeggen of regelen voor onze klanten. Dat is weliswaar in hun eigen belang, maar dat hebben zij zelf niet altijd helder voor ogen. Wanneer je dan je woning als registratieadres voor de kvk gebruikt, is de kans groot dat mensen je daar gaan opzoeken want dat is in het verleden vaak bij collega’s van mij gebeurd. Om die reden wilde ik dus niet dat mijn huis als registratieadres voor de kvk zou dienen en dus moest ik op zoek naar mogelijkheden om een ander registratieadres voor de kvk te vinden. Ik ben toen gaan kijken naar opties om te zorgen dat ik een goed registratieadres voor de kvk kon vinden en ik heb gemerkt dat ik het beste naar de site easystartoffice.com kon gaan. Deze mensen hebben heel veel mogelijkheden te bieden voor mensen die willen zorgen dat je een goed registratieadres voor de kvk kunt gebruiken. Ik ben daarom met genoegen door de info op deze site gegaan en ik heb gezien dat deze mensen je echt vooruit kunnen helpen. Mocht u dus ook graag met deze mensen willen werken, dan raad ik u sterk aan om ook een keer naar deze site te surfen. U kunt hier heel veel info vinden en mocht u uw registratieadres voor de kvk meteen willen aanvragen, dan is dat zo geregeld.

Via deze weg kon ik een goed registratieadres voor de kvk regelen

Ik ben tevreden over het feit dat ik even op de site easystartoffice.nl ben gaan kijken omdat ik gemerkt heb dat deze mensen veel mogelijkheden te bieden hebben. Ik merk dat ik hier heel goed geholpen kan worden wanneer ik even een ruimte nodig heb bijvoorbeeld. Dat is namelijk ook een groot voordeel van deze mensen, als je hier je registratieadres voor de kvk regelt, dan kun je ook van heel veel faciliteiten gebruikmaken. Ik ben daarom blij dat ik mij hier heb ingeschreven.

Wilt u ook aan de slag?

Mocht u ook aan de slag willen gaan met uw bedrijf, dan kunt u:

  • Even naar de site easystartoffice.nl surfen
  • Bekijken wat deze mensen u aan mogelijkheden te bieden hebben
  • Een keer contact opnemen wanneer u nog vragen heeft

Ik hoop dat u hier ook een goed registratieadres voor de kvk kunt realiseren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *