Wil jij jouw scooter verzekeren?

Jouw scooter verzekeren

Wil jij jouw scooter verzekeren? Dan ben je bij het bedrijf geen cent te veel aan het juiste adres. Bij deze website kun je scooterverzekeringen vergelijken. Zo kun je kijken naar de kosten per maand, je eigen risico en uitbetaal regeling. De kosten van een verzekering verschillen per regio/stad. Woon je bijvoorbeeld in Amsterdam Centrum dan is een scooterverzekering weer duurder als dat je in Arnhem Centrum woont. Een verzekering kijkt ook naar je leeftijd en een verzekering kijkt of je schadevrije jaren hebt opgebouwd. Ook verschillen de premies bij het model scooter en welke verzekering je wilt afsluiten. Via de website kun je scooterverzekeringen vergelijken. Dit kun je doen door de volgende 5 stappen in te vullen: 

  1. Persoonsgegevens
  2. Bromfiets gegevens
  3. Dekking
  4. Vergelijken
  5. Afsluiten

Heb je deze stappen allemaal gevolg en een goede verzekering gevonden? Als je de verzekering afsluit kan je veilig en zorgeloos de weg op. 

Goede verzekering afsluiten

Hoe wil jij jouw scooter verzekeren? 

Je hebt verschillende soorten scooterverzekeringen. Je hebt WA deze is wettelijk verplicht, je hebt WA+ en all risk. Wat zijn nou de verschillen tussen deze verzekeringen? WA is de verzekering die wettelijk verplicht is. Bij WA ben je verzekerd voor de schade die jij bij andere hebt aangericht, WA+ is de schade die je bij een ander aanricht en diefstal, met All risk ben je verzekerd voor schade die je bij andere aanricht of voor de schade die je bij jouw eigen scooter aanricht.