Wat te doen wanneer uw sleutel is afgebroken in het slot?

Onlangs hebben wij een ontzettend vervelend probleem gehad. Al langere tijd werkt het slot van onze studentenkamer niet meer goed. Mijn huisgenoot heeft toen de sleutel goed ontvet en schoongemaakt. De sleutel ging weer in het slot en het slot kon weer met enig gemak worden gebruikt. Echter is dit na een aantal weken weer minder geworden. Ondertussen maakten meerdere personen gebruik van het slot en had niemand tijd om er eens goed naar te gaan kijken. Mijn sleutel was al eens goed ontvet, misschien moesten de andere sleutels ook goed worden ontvet. Niemand hielt zich er mee bezig en er moest steeds harder aan het slot worden gedraaid. Wij hebben nog een poging gedaan om met een rietje hard in het slot te blazen, om er voor te zorgen dat eventueel vuil weggeblazen zou worden. Helaas waren al deze pogingen mislukt. Uiteindelijk hebben wij een week geleden te maken gekregen met het feit dat de sleutel afgebroken in het slot werd aangetroffen. Ik kan u vertellen dat het ontzettend akelig is als ene sleutel is afgebroken in het slot. Dit maakte dat wij op dat moment totaal niet onze woning in konden. Op het moment dat een sleutel afgebroken in het slot zit, is het niet mogelijk om verder te gaan met de drukke planningen die wij allen in ons hoofd hadden. Wij waren er op dat moment dan ook helemaal klaar mee. Omdat wij niet op een andere manier de woning in konden komen moest er op dat moment een oplossing komen. Wij hebben toen contact opgenomen met onze huisbaas om de situatie voor te leggen. Wij hebben uitgelegd dat de sleutel afgebroken in het slot zat, en of hij hier iets mee kon. De huisbaas heeft ons toen gewezen op de mogelijkheden die een slotenmaker heeft om dit te herstellen. Wij hebben van onze huisbaas doorgekregen dat wij bij slotenmaker Holland moesten zijn. Dit hebben wij dan ook op het internet ingetypt en toen kwamen wij op de website slotenmaker-holland.nl terecht. Op deze website hebben wij het telefoonnummer kunnen vinden van dit bedrijf. Wij zijn meteen gaan bellen en kregen de centrale aan de lijn. Blijkbaar is er een dienst die dag en nacht voor dit soort situaties op te trommelen is. Helaas heeft het ons wel geld gekost. Echter kost tijd ook geld en hadden wij dit er voor over. Onze huisbaas wilde deels meebetalen aangezien hij de sloten al eerder had moeten vervangen achteraf.

Sleutel afgebroken in het slot, en nu?


Wij hebben aan de slotenmaker uitgelegd dat onze sleutel afgebroken in het slot zat, en dat hier een oplossing voor moest komen. Aan de vriendelijke reactie van de slotenmaker werd ons al snel duidelijk dat het aantreffen van een deur waarbij de sleutel afgebroken in het slot zit, niet uitzonderlijk is. De slotenmaker gaf aan dat hij binnen twee uur ruimte had om bij ons langs te gaan. Al snel was de slotenmaker ter plaatse. Hij heeft toen de sleutel die afgebroken in het slot zat kunnen omdraaien. Wij konden toen snel naar binnen en verder met onze planning. De slotenmaker heeft toen direct het slot vervangen voor een nieuw slot. De rekening die we hebben gekregen viel ons – gezien de noodzaak – nog enigszins mee. Wij hebben het bedrag samen met onze huisbaas betaald en zijn erg blij met de snelle service van het bedrijf.

Heeft u ook een ongemakkelijke situatie met uw slot? 

Wanneer u op zoek bent naar goede service voor een probleem met één van uw sloten, gaat u dan eens:

  • Naar de website slotenmaker-holland
  • Het probleem waar u tegenaan loopt bespreken met één van de medewerkers van het bedrijf
  • Met dit bedrijf op zoek naar een vakkundige oplossing voor uw probleem

Dankzij de deskundige hulp van dit bedrijf konden wij snel verder met onze dag en is ons probleem verholpen. Kijkt u ook eens op de website voor meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *