Tweedehands kantoormeubelen

Kantoor

Mauron is dé specialist in tweedehands kantoormeubelen. Ze hebben een gevarieerd en ruim aanbod aan tweedehands of refurbished van onder andere Ahrend, Haworth en Grath meubelen. Ze leveren uit voorraad en hebben bijna altijd genoeg op voorraad voor jou. Mauron Kantoormeubelen B.V. zijn geschikt voor ieder soort bedrijf. Als je interesse hebt kan je een kijkje nemen op de website van Mauron Kantoormeubelen B.V. en dan kan je als je wil een afspraak maken om in de showroom een kijkje te komen nemen naar de tweedehands kantoormeubelen. Zo krijg je dan een goed beeld van de meubelen en kan je makkelijker beslissen wat je wil hebben voor op jouw kantoor. Ook kunnen ze jou dan helpen met het bedenken van dingen of helpen met het vinden van dingen die je zoekt. Het is dus een goed idee om eerst langs te komen voordat je iets gaat bestellen. 

Tweedehands kantoormeubelen

Soorten tweedehands kantoormeubelen

Mauron Kantoormeubelen B.V. zijn geschikt voor ieder soort bedrijf. Hieronder kan je zien welke soorten tweedehands kantoormeubelen ze bieden, 

  • stoelen zoals bureaustoelen, vergaderstoelen, wachtkamerstoelen, designstoelen enzovoort
  • Kasten zoals archiefkasten, boekenkasten, roldeurkasten, draaideurkasten, schuifdeurkasten en meer
  • Bureaus, hoekbureaus, rechte bureaus en maat werkbureaus
  • Diverse soorten vergadertafels zoals conferentietafels, bijzettafels en meer
  • Verschillende Ahrend onderdelen, Ahrend sleutels en kantoor accessoires
Mauron

Meer informatie

Voor meer informatie over de tweedehands kantoormeubelen kan je een kijkje nemen op de website. Als je een afspraak wil maken om te komen kijken in de showroom kan je ook contact opnemen via het telefoonnummer wat op de website staat. Ze vinden het fijn als je een afspraak maakt als je langs wil komen, zo kunnen ze je gegarandeerd helpen met het vinden van de juiste dingen. Ze zijn gelegen in Nijmegen, dit is centraal in Nederland. Naast de A73 kan je ze vinden.