Smartphone reparatie Hoorn

logo

Het kan iedereen overkomen je bent aan het fietsen en je telefoon valt uit je zak op de grond, zo het hele scherm kapot. Na het balen wil je graag dat deze telefoon zo snel mogelijk gemaakt wordt voor een goede prijs. Dan ben je bij Cupair aan het juiste adres. Cupair verzorgd de beste en voordeligste smartphone reparatie Hoorn. Ze maken gebruik van een no cure no pay methode wat inhoud dat als ze je telefoon op een of andere manier niet kunnen repareren je ook niks betaald. Naast dat je altijd hebt verspild en nog geen hele telefoon hebt vindt Cupair dit niet netjes. 

iphone-7-plus

De website

De website van Cupair zit goed in elkaar. Ze hebben veel informatie over de website staan over de reparaties en wat ze anders maakt dan de andere bedrijven in de buurt. Verder kan je precies zien welke modellen ze maken van welke merken. Door jouw model te selecteren kan je ook meteen zien wat je betaalt voor welke reparatie. Ook kun je dingen lezen zoals de garantie en de werkwijze die ze hanteren bij een reparatie. Tot slot kan je lezen hoe lang het proces duurt en hoe je een afspraak kunt maken om je telefoon te laten maken.

Klantenservice

De klantenservice van Cupair is top. Je kan met al je vragen terecht bij het personeel aan de telefoon of via de mail. Verder kan je via de website ook het contactformulier invullen om al je vragen achter te laten. Deze vragen antwoorden ze met expertise en een goede uitleg.