LMS? Wat is dat?

Werk en leren

Vraag jij je misschien af wat een LMS is? Hier vind je jouw antwoord! Het is een afkorting voor “Learning Management Systeem” en het is een software die in de cloud of lokaal beschikbaar is. Het biedt ondersteuning aan bij het faciliteren van leeractiviteiten. Voorbeelden van leeractiviteiten waar het ondersteuning voor aanbiedt zijn opleidingen en trainingen.

Verdere informatie

Als je goed oplet merk je dat er steeds meer van dit systeem beschikbaar zijn in de cloud. De platformen zijn hiermee als het ware een SaaS oplossing. Het zorgt er voor dat Nederlandse organisaties in worden gezet om hun medewerkers optimaal te faciliteren in kennisontwikkeling. Een Learning Management Systeem biedt hulp bij veel gevallen. De gevallen waar het hulp bij kan bieden zijn;

  • Het aanbieden van e-learning aan medewerkers
  • Het monitoren van voortgang in kennisontwikkeling
  • De mogelijkheid om jouw eigen e-learning te uploaden
  • Het vast kunnen leggen van opleidingsplannen
  • budgetten kunnen beheren

Het is dus erg handig! Het biedt ook erg veel hulp aan.

Werk

Een kwalitatief LMS is erg belangrijk

Veel organisaties staan voor een enorme uitdaging als het om kennisontwikkeling gaat. Wat de organisaties vaak doen is dat zij wel kennisontwikkeling doen, maar dan is dit versnipperd over diverse platformen. Een Learning Management Systeem biedt in dit soort gevallen een uitkomst. Je hebt dan een tool die voor management en medewerkers beschikbaar is. Het verzamelt namelijk alles op een centrale plek indien het gaat om kennisontwikkeling. Het bedrijf MyCademy heeft zich gespecialiseerd in het aanbieden van een Learning Management Systeem. Deze is geschikt voor alle medewerkers binnen een organisatie. MyCademy biedt organisaties die hiervoor kiezen, de tools en handvatten om kennisontwikkeling tot een succes te maken.

Learning Management Systeem is het meest onderscheidend

Het Learning Management Systeem van het bedrijf MyCademy is het meest onderscheiden systeem die er te vinden is. Binnen enkele klikken is iedere functionaliteit bereikbaar. Er wordt gebruik gemaakt van slimme dashboards. Ook hoogwaardige zoekfunctionaliteit waarmee je door tienduizenden kennisobjecten kunt zoeken zonder enkel probleem! Je kunt op het systeem van dit bedrijf ruim 50.000 e-books & video’s vinden, meer dan 1000 online trainingen en ook klassikale trainingen. Het gebruik maken van leerpaden is een van de meest populaire functionaliteiten van het Learning Management Systeem van dit bedrijf. Jij of je werkgever kan hiermee een pad met een gekoppelde doelstelling uitstippelen. Dankzij een handige rekenhulp wordt er voor jou een doeldatum bepaalt. Zelf voeg je kennisobjecten naar wens toe. Ook kun je kiezen uit verschillende dingen. Kies bijvoorbeeld uit online trainingen, proefexamens, virtuele labs, klassikale trainingen en nog veel meer.

LMS

Zelf trainingen willen plaatsen?

Heb je een eigen training ontwikkeld binnen jouw organisatie? Er is uiteraard de mogelijkheid om de eigen trainingen en/of content binnen het platform aan te bieden! Dus jouw eigen ontwikkelde training kun je eenvoudig integreren op het platform. Zo help je ook anderen met jouw eigen skills. Ben je benieuwd naar meer informatie? Je kunt de site van MyCademy bezoeken.