Linkbuilding: ook in 2021 nog van groot belang

linkbuilding

Wanneer je belangstelling hebt om aan linkbuilding te gaan doen, dan ben je er ongetwijfeld van op de hoogte wat hier de belangrijkste redenen van zijn. Het achterliggende hoofddoel is natuurlijk zorgen voor een hogere ranking in Google op zoektermen die jij belangrijk vindt. Via linkbuilding probeer je dit voor elkaar te krijgen, en wel zodanig dat je met een steeds rijker wordend linkprofiel je online autoriteit omhoog haalt. 

Het is hierbij overigens een misverstand om te denken dat linkbuilding anno 2021 niet meer zou werken. Sommigen zijn die mening toegedaan en verspreiden deze informatie her en der op internet. Belangrijk is je te beseffen dat dit aantoonbaar niet correct is. Met linkbuilding kun je nog steeds je rankings fors verbeteren, iets dat proefondervindelijk aangetoond kan worden door een specialist op dit gebied.

linkbuilding

Om deze redenen is uitbesteding van linkbuilding vaak de beste oplossing

Als het gaat om linkbuilding kom je al snel voor deze keuze te staan: ga je dit in eigen beheer oppakken of besteed je deze taak uit? Veel ondernemers kiezen hierbij voor het laatste. Dit is zeker om de volgende redenen erg logisch:

  • Linkbuilden is een erg tijdrovende activiteit, zeker als je hier geen ervaring mee hebt. 
  • Als je met linkbuilding aan de slag gaat is kennis van zaken essentieel. In het slechtste geval kunnen verkeerde keuzes namelijk zelfs leiden tot een averechts effect.
  • Een externe professionele linkbuilder heeft reeds een groot netwerk aan partners en websites waarop links geplaatst kunnen worden.
  • Deze deskundige is bovendien normaliter creatief in het vinden van manieren om je linkbuilding naar een hoger plan te tillen.
  • Een externe linkbuilding specialist kan je verder op pad helpen om de uiteindelijke conversie ook op het gewenste niveau te krijgen of te houden.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*