Het coronavirus tast ondernemingen flink aan

De tijd waarin we nu leven zijn barre tijden, met zeer lastige omstandigheden. Ik heb dit persoonlijk nog nooit meegemaakt, dat hier in dit mooie zorgzame Nederland het zo uit de hand kon lopen. De grenzen zijn dicht en we leven met z’n alle in quarantaine. De supermarkten worden leeg gekocht en mensen zijn massaal aan het hamsteren. Het advies is om binnen te blijven en vooral bij elkaar uit de buurt te blijven om de kans van verspreiding te minderen. Het coronavirus is geen grap en kost al duizenden mensen het leven.

Maar niet alleen overlijden mensen eraan of kan je erg ziek worden. De hele economie ligt zowaar plat. We leven in een economische crisis waarin veel ondernemingen met de grond gelijk worden gemaakt. Zowel kleine als grote ondernemingen, maar uiteraard ook ZZP’ers gaan flink ten onder. De horeca, de (sport)scholen en (sport)clubs moeten dicht. Er is amper vraag naar wat dan ook. Toch zijn er bedrijven zoals BVR Advies die je een handje kunnen hepen bij onder andere het papierwerk. Wij zijn een betrouwbare accountant en belastingadviseur bedrijf met hart voor de zaak. Wij zijn er dus ook voor kleine en middelgrote ondernemingen in alle sectoren.

Wij kunnen helpen bij vier hoofdzaken die onder verdeeld worden in diverse bijzaken. De hoofdzaken zijn: accountancy, belastingaangiftes, advies en salarisadministratie. Wellicht dat het geven van advies in deze omstandigheden het belangrijkst is. We gaan bij deze hoofdzaak dieper in op financiële planningen, begrotingen, herstructureringen , bedrijfsovernames en bezwaarschrift procedures. Allemaal bijzaken die jou of je onderneming kunnen redden in deze tijden. Het zal misschien niet je eerste idee om hulp in te schakelen in deze tijd, aangezien dat ook nog eens geld kost. Echter, wij zijn er niet voor niets en kunnen jou dan ook in nood helpen. Meer advies? Kijk dan op de website: https://www.bvradvies.nl/