Heb je een bijstandsadvocaat nodig?

Bij Walker & Wittensleger advocaten bureau moet je zijn voor alle hulp met bijstandszaken. Op het gebied van sociaal recht zijn ze de beste. Naast bijstandszaken regelen ze ook arbeidsrecht en ontslag (ontslagen worden, contract niet verlengd, niet betaald worden etc.), huurrecht (problemen met de huurder en/of verhuurder, uitgezet worden, huurcontract niet in orde etc.) en sociale zekerheidswetgeving. De advocaten in dit kantoor hebben al jarenlange ervaringen en zaken in de bijstand gehad. Zoek dus niet langer en bel Walker & Wittensleger (nummer staat onderaan) om te kijken wat zij voor jou kunnen doen. 

Ingehouden vakantiegeld 

Je raadt het al, ook ingehouden vakantiegeld is een van de zaken die Walker & Wittensleger advocaten voor je regelen. Dit behoort tot de categorie arbeidsrecht, want je vakantiegeld is iets waar je contractueel recht op hebt. En wat dus ook volledig betaald moet worden en transparant over moet zijn. Ingehouden vakantiegeld is een serieuze zaak die aangepakt moet worden door de mensen van Walker & Wittensleger. Verder zijn de advocaten er voor jou voor al je andere arbeidsrecht hulp. Hiervoor kan je langs gaan of even naar de advocaten bellen.

Hulp bij bijstandszaken

Voor hulp met bijstandszaken zit je hier aan het perfecte adres. Verder alles wat je nodig hebt van bijstand tot arbeidsrecht, huurrecht tot sociale zekerheidswetgeving, valt onder het expertise van de advocaten bij dit bureau. Het eerste gesprek is vrijblijvend om voor jou te kijken wat de mogelijkheden zijn. Wacht dus niet langer en bel Walker & Wittensleger advocaten om een afspraak te maken (020-6730055). Je kan ook langs het kantoor gaan om te kijken naar de opties. Op woensdag om 10:00 in de ochtend tot 12:00 in de middag is er een gratis spreekuur. In verband met het corona virus zou je daarvoor nu wel even moeten bellen. 

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*