Glazenwassers

magicclean

Glazenwassers zijn er via het internet meer dan genoeg te vinden. Alleen kunnen zij niet de service geven die je wel bij Magiccleans kan krijgen. Hier werken namelijk alleen maar medewerkers die hun vak verstaan. Zij zijn allemaal gediplomeerd en hierdoor verstaan zij hun vak als de beste. Tevens maken zij niet alleen de ramen weer glanzend schoon, ook de kozijnen worden hier niet vergeten.

Dit bedrijf is zowel door de ondernemer, maar ook door de particulier te bestellen. Zij maken regelmatig diverse kantoren schoon, maar ook woningen en shortstay’s. Hun diensten bestaan dan ook niet alleen uit het ramen zemen, maar zij maken ook kantoren schoon. Onderhouden zij trappenhuizen en portieken. Tevens reinigen zij vloeren en ook voor het sanitair schoonmaken ben je hier aan het juiste adres.

Ramen lappen

Maak een afspraak met de glasbewassing

Een mooi en schoon kantoor is een must. Niet alleen voor de bezoekers, maar ook voor de medewerkers is het in een bedrijf dan prettig vertoeven. Je moet er toch niet aan denken om de hele dag tegen een paar ramen aan te moeten kijken, waar het zonlicht niet eens fatsoenlijk doorheen kan schijnen. Ook wanneer een kantoor in een wijk staat is het belangrijk om ook de buitenkant netjes en schoon te houden.

Om deze reden komt er regelmatig een glazenwasser, die ervoor zorgt dat onze ramen stralen. Via Magicclean zijn er afspraken gemaakt om een paar keer paar jaar de buitenkant van ons bedrijf schoon te maken. Een top bedrijf met een geweldige service.