Geschikt voor de bouwerij

kunststoftank

Vaak aan het begin van een bouwwerk is het met de voorzieningen nog niet optimaal, een wateraansluiting ontbreekt terwijl deze eigenlijk wel nodig is. Door gebruik te maken van een kunststoftank en deze te vullen met water, heb je altijd water op de bouwplaats of een andere locatie. Naar keuze kun je de tank gebruiken als vuilwateropslag maar ook voor vers water, de tanks zijn slag en vormvast dus kunnen wel tegen een stootje. 

kunststoftank

Tank voor de agrarische sector

In de landbouw kun je er meestal niet omheen om gebruik te maken van een kunststoftank, denk bijvoorbeeld aan water voor het vee of om het land mee te besproeien. Door de tanks te bevestigen op een aanhanger heb je de perfecte manier gevonden om rijdend je land te voorzien van water. Om tegen te gaan bij ongedierte dat direct al het water is vervuild, kun je gebruik maken van zogenaamde schotten in de tank, deze verdelen als het ware de tank in meerdere delen. Is er een deel vervuild dan kun je deze eenvoudiger schoon maken.

Welke tank moet je gebruiken

Je vraagt je natuurlijk af welke tank je moet gebruiken, het is aan te bevelen om een vlakke tank te gebruiken wanneer je regelmatig ermee op transport moet. Bijna iedere tank kan door de verschillende aansluitingen op bestaande systemen worden geïntegreerd. Het kunststof wat wordt gebruikt, is van goede kwaliteit en heeft een hoge UV bestendigheid. De tanks kunnen in principe worden gebruikt voor iedere vloeistof die je maar wenst, twijfel je of een tank wel geschikt is neem dan contact op met rotterdamplastics.nl.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*