Freelance factoring

Ben jij een ZZP’er of een freelancer? Wil jij jouw freelance factoring graag uitbesteden aan een goed en betrouwbaar bedrijf? Dan is Finqle precies wat jij zoekt! Zij zorgen erg gemakkelijk en snel dat jij al jouw financiële zaakjes perfect op orde hebt zonder er zelf enige moeite aan te hoeven besteden! Wat wil je dan nog meer? Finqle regelt alles voor jou binnen een ontzettend snelle tijd voor een erg fijne prijs en het is ook nog eens echt kwaliteitswerk. Nu kun jij je heerlijk gaan richten op de leuke kant van een bedrijf hebben zonder je zorgen te hoeven maken over de rest.

Hoe werkt freelance factoring precies?

Finqle voorziet ZZP’ers en freelancers van een debiteurenfinanciering, dit doen zij op basis van American Factoring. Dat houdt in dat Finqle eerst de kredietwaardigheid van jouw opdrachtgever controleert. Dit gebeurd al in één dag en ze stoppen daar nog niet. Vervolgens moeten er natuurlijk nog wel wat zakelijke dingetjes geregeld worden waaronder het ondertekenen van een online overeenkomst. Daarna kun je heel gemakkelijk een factuur uploaden of zelfs een nieuw factuur maken met de facturatiemodule en binnen één dag is het factuur netjes uitbetaald en kun jij rustig verder met de rest van jouw zaken zonder onnodig lang te hoeven wachten. Het is dus een erg gemakkelijk en simpel proces waardoor jij je niet te veel bezig hoeft te houden met onnodige dingen en ze houden je ook niet tegen. Alleen maar voordelen dus!

Meer weten?

Wil je graag meer weten over de verschillende mogelijkheden binnen factoring? Neem dan vooral een kijkje op de website voor verdere informatie. Hier vindt je dan ook de contactgegevens van het bedrijf. Natuurlijk ben je ten alle tijden van harte welkom om contact op te nemen met het bedrijf zelf. Succes!