Facebook en hockeyclubs

Naast voetbal is hockey één van de meest populaire sporten. Het wordt vooral gespeeld door meiden maar ook steeds meer jongens wagen zich aan de sport. Hockey wordt buiten gespeeld op een veld of binnen in de zaal. Twee teams van verschillende clubs strijden tegen elkaar om zoveel mogelijk goals te maken. Het wordt gespeeld met 11 spelers die allemaal hetzelfde tenue dragen. De hockeyclubs zitten verspreid over heel Nederland. Al deze hockeyclubs beschikken voor over hun eigen website en sociale mediakanalen. Facebook zou ook een goede middel kunnen zijn om informatie te verspreiden. Steeds meer mensen maken namelijk gebruik van facebook.

Wat is facebook?

Facebook is momenteel één van de populairste sociaal mediakanalen. Veel mensen maken gebruik van dit kanaal om in contact te blijven met elkaar. Je kunt familie en vrienden die ver weg wonen toch nog zien en spreken op deze manier. Ook kun je op facebook nieuwe connecties maken en spelletjes spelen. Kortom het is toegankelijk voor iedereen. Om facebook te kunnen gebruiken maak je een eigen pagina aan. Hier staat alle informatie over jezelf. Hier kun je verschillende dingen plaatsen. Dit kan gaan om foto’s, filmpjes, verhalen etc. Op deze manier blijft iedereen op hoogte waar jij mee bezig bent. 

Hoe helpt chatkracht bij facebook?

Via facebook kunnen ook chats worden verstuurd naar elkaar. Als de hockeyclub een chat ontvangt wordt deze opgepakt door de chatspecialisten van chatkracht. Zij zullen deze chat beantwoorden. Dit doen zij doormiddel van het kenniscentrum. Deze is speciaal opgesteld door de hockeyclub waar alle informatie in staat. Op deze manier krijgen de facebookbezoekers direct antwoord op de vraag die zij hebben en hoeven zij niet te wachten op een e-mail of telefoontje. Ook blijft er tijd over voor andere werkzaamheden aangezien er een deel van de klantenservice uit handen wordt genomen. Bent u geïnteresseerd in het uitbesteden van live chat? Neem gerust contact op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *