Dozensluiters in een pakket

Dozensluiter

Zoals eerder vermeld zijn er ook pakketten van sealers met dozen, zodat u dozen in een handomdraai kunt sealen, houd er wel rekening mee dat als u kleinere dozen in het pakket doet u deze misschien niet kunt sealen. Er zit ook verpakkingstape in dit pakket, dus u kunt verpakkingstape gebruiken als sealer. U kunt dit pakket van 60 dozen voor slechts  12,99 op Amazon krijgen. Online kan je vaak goede deals vinden voor zowel dozen als dozensluiter. Dit kan je op de lange termijn veel geld besparen.

Een complete levering van de sluiter

Zoals u op de foto hierboven kunt zien, wordt de dozensluitmachine geleverd met handige doosdeksels waarmee u dozen beter kunt sluiten dan met dozensluitmachines zonder dozen. Op de top is er een duidelijke sealer die is erg handig en gemakkelijk houdt de doos deksel op zijn plaats. Verder is de sealdoos voorzien van een sealerrol, zodat u dozen kunt sealen zonder ze op te tillen en zonder ook het deksel uit de doos te hoeven nemen.

Dozensluiter

Bekijk altijd even de handleiding

De dozensluitmachine wordt geleverd met een gemakkelijk te gebruiken dozensluitmachine handleiding voor alle dozen, zoals u op de foto hieronder kunt zien, er is ook een sealerbakje dat handig is wanneer u de doos schoonmaakt, omdat het uw dozen in de doos houdt totdat u klaar bent om deze te verpakken. De doos met verpakkingssealers bevat grote dozensealers, evenals dozen van 100 dozen. Dat is een behoorlijke doossealerverpakking met dozen en dozen vol dozen. Zoals u op de foto kunt zien, worden de dozen ook geleverd met seal- en sealbakjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *