De volgende interessant interim opdracht ligt hier voor je klaar

Ben je op zoek naar een interim opdracht waar je jouw talenten perfect kunt exploiteren? Neem dan een kijkje bij de klussen van Headfirst. Hier vind je uitdagende en interessante interim opdrachten bij grote en kleine werkgevers, zoals Rabobank. Ben jij gepassioneerd op zoek naar je volgende interim opdracht om in uit te blinken, dan ben je geheid aan het juiste adres.

ZZP opdracht hetzelfde als interim opdracht?

Veel mensen zijn verward door de termen ZZP opdracht en interim opdracht. Deze worden vaak door elkaar gebruikt, terwijl dit niet hetzelfde is. Een zzp’er is een zelfstandige professional. Hij werkt voor zichzelf, zonder personeel en middels opdrachten. Ofschoon een interimmer ook op basis van opdrachten werkt, doet hij dit via het detacheringsbureau waarbij hij met een vast of tijdelijk contract in dienst is. De term interim zegt het al: dit is een tijdelijke functie vaak ter vervanging van een ander. Vaak gaat het bij interimmers ook over hogere posities, zoals managers die tijdelijk orde op zaken stellen. 

Wanneer kun je een interim opdracht vervullen?

Bedrijven zijn vaak op zoek naar interimmers onder bepaalde omstandigheden. Iemand kan bijvoorbeeld door verlof, ziekte, ontslag of promotie niet beschikbaar zijn. Ook kan er bij een bepaalde afdeling of bedrijfstak van een organisatie tijdelijk behoefte zijn aan extra kennis en expertise. Ook personeelstekort is een reden waarom een onderneming een interimmer inhuurt voor een interim opdracht. Ook de functies die aangeboden worden, kunnen verschillen, dus voor iedere interimmer is er wel wat wils. Het gaat om kwaliteit en commitment en als jij de beste bent in jouw vakgebied, dan kun je opdrachten vervullen gedurende langere tijd bij grote opdrachtgevers, zoals Rabobank.

De voordelen van een interim opdracht

Werken als een interimmer brengt meerdere voordelen met zich mee. Voor een organisatie is het ideaal dat een interimmer snel kan beginnen op de interim positie. Maar voor de interimmer zelf zitten er ook belangrijke voordelen aan een klus verbonden. Werken als gedetacheerde zorgt voor een ontwikkeling op persoonlijk en professioneel gebied. Je krijgt immers een kijkje in verschillende bedrijven en functies. Tevens wordt je zakelijke netwerk groter. Door tijdelijk bepaalde functies uit te voeren, ontdek je pas echt waar je sterke vaardigheden en je ambitie liggen. Een detacheringsbureau is daarbij bereid om in je te investeren, wat inhoudt dat je hier makkelijker kunt groeien en jezelf kunt ontwikkelen dan bij een standaard werkgever.

Richt je maar op je klus

Naast interim opdrachten kun je ook nog gebruik maken van aanvullende diensten bij Headfirst. Je kunt kiezen voor Snelle Uitbetaling, waarbij je jouw vergoeding binnen tien á veertien dagen al uitbetaald krijgt. Daarnaast kun je gebruikmaken van Select Academy, een van de grootste online leerplatformen van Nederland. Hier kun je als interimmer je verder blijven ontwikkelen middels cursussen en opleidingen. Dit is handig, want in de huidige flexibele arbeidsmarkt is een brede vakkennis ontzettend belangrijk voor een betere positie. Daarnaast wordt aan jou eveneens een collectie aan financiële, advies- en verzekeringsproducten en -diensten aangeboden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *