De perfecte verpakking

flesje

Tegenwoordig zijn er zoveel biermerken dat je iets aparts moet doen om jouw merk in the picture te krijgen, met de vorm van het bierflesje of de verpakking kun je het verschil maken. Met de bierverpakkingen die opvallen in de winkel, geef je direct een goed beeld en trek je de aandacht van de mensen die winkelen of op zoek zijn naar een lekker biertje. Een goed verzorgde en mooie verpakking werkt altijd aantrekkelijk om naar te kijken of misschien wel om te kopen, het geeft een bepaald gevoel en vertrouwen wanneer je een mooie verpakking hebt.

Je mag de verpakking zelf ontwerpen

Natuurlijk heb je als bierfabrikant of als merk je idee over de bierverpakkingen van je merk, misschien wil je wel een bepaalde vorm verpakking of heb je een speciaal ontwerp gemaakt voor de opdruk. Bij dings.nl kan het allemaal, in overleg met de experts kom je overeen wat de beste en mooiste bierverpakking voor je merk is. Moet de verpakking aan bepaalde eisen voldoen, of moeten deze alleen worden gemaakt dan is dit geen probleem. Het doel is om de verpakking zo te maken dat je altijd tevreden bent, en de verpakking uitstraalt wat deze uit moet stralen.

bierverpakkingen

Speciaal op maat gemaakt

Soms wil je eens een keer iets anders dan een standaard flesje bier, maar heb je met je ontwerpteam een prachtige vorm bierfles ontworpen. Feit is alleen dat je dan nog de goede bierverpakkingen moet hebben om dit tot uiting te laten komen, bij dings.nl ben je dan aan het goede adres. Alle vormen en soorten ontwerpen kun je laten maken, of het nu een standaard bierflesje betreft of je hebt een verpakking nodig voor een speciale fles bier. Het team heeft jarenlange ervaring, met verschillende soorten en maten verpakkingen voor bier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *