De perfecte babykamer

Het is al bijna zover, de nieuwe baby komt eraan. Het is een prachtig ding om te hebben en mee te maken. Zorg dan ook dat je het goed doet. Je wilt een kind op de beste manier de wereld in brengen en zorgen dat de eerste herinneringen ook positief zijn. Daar zal de kinderkamer ook een groot deel van uitmaken. Ook zul jij er in het begin heel veel tijd moeten besteden dus voor jou moet het er ook goed uitzien. Anders wordt je helemaal gek van al het luier verschonen wanneer je kijkt naar een onafgemaakte Homeofconcrete beton cire. Zorg dat je dus op tijd bij https://chalkpaint.store bent voor die homeof concrete betonlook verf om maar een begin te maken…

Kleur

De juiste kleur is dus heel belangrijk. Het is steeds minder een trend om de klassieke en limiterende kleuren als blauw en roze te kiezen. En waarom zou je bij die kleuren blijven als er zoveel meer kleuren zijn?! Het is wel beter om een zachte kleur te kopen maar je kan ook in thema’s denken. Voor zachte kleuren kan je bijvoorbeeld denken aan een mooie, zachte gele tint. Geel is een hele neutrale kleur maar ook heel vrolijk. Het is de kleur van de zon en van hele mooie bloemen. Dus dit is zeker een mooie vrolijke optie. Je kunt ook voor behang kiezen, dan kun je bijvoorbeeld iets van een jungle thema introduceren. Met mooie groene lianen en bladeren overal. Zo voelt jouw kleine baby zich lekker wild, en zal die ook meer herkennen buiten. De natuur is een mooie plek voor inspiratie en het zal zelf ook heel kalmerend zijn. Je kunt dan ook allemaal leuke knuffels kopen die passen bij het jungle thema. En je kan nog veel verder gaan want tegenwoordig kan je ook leuke jungle-thema pyjama’s kopen. Je kan helemaal los gaan. Zorg dan alleen dat er ook nog een echte plant in de kamer staat, omdat die helpt met de frisheid van de lucht en je bent set! 

Meubelair

Het juiste meubilair is ook heel belangrijk. Zorg dat je hier heel goed over nadenkt. Je kan het heel slim aanpakken namelijk zodat je niet elke keer van alles nieuw hoeft te kopen. Zo kun je ook ruimte besparen door niet een speciale verschoon-platform aan te schaffen maar gewoon boven op een kastje zetten. Dan moet je wel even leren hoe je horizontaal luiers verschoont maar het scheelt echt een hoop ruimte. Zo hoef je ook niet een heel nieuw kastje te kopen wanneer de kleine oud genoeg is om zelf naar het potje te gaan. Je kan het kastje ook heel mooi in thema verven of gewoon een mooie kleur uitkiezen. Paars is ook bijvoorbeeld een hele mooie en zachte neutrale kleur. Lavendel of Lila paars zijn echt prachtig! Het is ook heel slim om te kijken naar een bed die je kan veranderen van kleine wieg naar groot bedje. Wanneer de baby net is geboren heb je natuurlijk wel een speciaal klein bedje, zodat die ook naast jullie bed kan slapen. Maar daarna kun je zo een slim bed kopen waarvan je op een gegeven moment de railings eraf kan halen, dan heb je gewoon een peuter bed! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *