Begin goed met je nieuwe bedrijf.

Ben je een beginnend ondernemer? Heb je je eigen bedrijf of ben je van plan je eigen bedrijf op te zetten? Dan zijn er een paar dingen om te doen voor dat je begint of als je net bent begonnen (het handigst is wel om deze dingen te doen voordat je begint). Één van die dingen is dat je je gekozen merknaam moet checken.  Je wilt natuurlijk gewoon aan de slag met je bedrijf zonder zorgen, en dat met de door jou gekozen bedrijfsnaam. Je kan het internet afspitten en doorzoeken, kijken of je jouw merknaam kan vinden en of die al in gebruik is. Wat je beter kan doen, is je merknaam laten controleren door Onel. De experts die voor jou gaan kijken of je merknaam beschikbaar is.  

Onel 

Bij Onel werken experts in merk- en bedrijfsnamen en trademarks. Zij gaan voor jou alles af om er achter te komen of je merknaam al in gebruik is en of die nog beschikbaar is. Wat je wilt voorkomen is dat iemand anders jouw gekozen naam al in gebruik heeft, waardoor jij het niet kan gebruiken. Helemaal als je al bent begonnen met je bedrijf en dan veel zal moeten gaan aanpassen. 

Merknaam beschermen

Het controleren van de beschikbaarheid van merk- en bedrijfsnamen is niet het enige wat Onel doet. Onel is ook heel goed in het beschermen van je merknaam. Dan kan je meteen de door jou gekozen merknaam (als die beschikbaar blijkt te zijn) vast laten leggen en registreren door Onel. Onel kan je merknaam een trademark geven, waardoor het jouw naam en jouw naam alleen is. Hierdoor kunnen andere mensen of bedrijven jouw gekozen merk- of bedrijfsnaam niet ook gebruiken. Dit scheelt later veel gedoe. Laat daarom 1) je merknaam checken door Onel en 2) je merknaam registeren door Onel. 

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*