Alle papieren netjes bij elkaar

ordner

Heb je een financieel adviesbureau of een makelaarskantoor, dan is je kantoor de eerste indruk voor de klanten. Liggen door heel je kantoor overal papieren, en moet je altijd zoeken als een document van een klant moet hebben? Dan wordt het tijd om de zaak eens professioneel aan te pakken, en je bedrijf een heel andere professionele indruk te geven. Door een ordner te gebruiken, heb je alle papieren netjes en is de uitstraling ook heel anders. Dat zie je niet alleen zelf, maar ook je klanten.

Verschillende mogelijkheden

Met een ordner die bedrukt is zien je klanten dat je de administratie serieus neemt, en alle papieren netjes zijn verwerkt. Je kunt nog meer uitstralen met een bedrukte map, bijvoorbeeld een mooie afbeelding of tekst erop. Door meerdere ordners hetzelfde eruit te laten zien, creëer je eenheid en professionaliteit. Keurig alle ordners in een kast, of op nette planken aan de muur om een goed overzicht te krijgen. Klanten zijn vast onder de indruk van je nette en geordende kantoor.

ordner

Kies een model wat bij je past

Iedere ondernemer heeft een eigen huisstijl, door een ordner te voorzien van je eigen huisstijl weet iedereen direct met welk bedrijf iemand te maken heeft. Wat je op de ordners laat drukken maakt niet uit, of dit nu een bepaald figuur is of misschien heb je wel een heel leuk nieuw idee voor je bedrijf. Bij bellea.nl zie je ook de mogelijkheden niet alleen betreft de ordners, maar ook andere mappen of ringbanden kun je voorzien van een eigen identiteit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *