Mobiele Beleving

Tempeest maakt mobiele beleving. We maken de geschiedenis van een plek beleefbaar met behulp van film, game en de technische mogelijkheden van de iPad of andere mobiele devices. We doen dat bijvoorbeeld in de stad, op mooie plekken in het landschap, voor erfgoedlocaties, musea of toeristische locaties.

De eerste game van Tempeest is Lost in Time, waarin je iPad een tijdmachine wordt en je het verleden meebeleeft van de prachtige binnensteden van Nederland. Je ziet prachtige filmbeelden en wordt door de karakters die je ontmoet uitgedaagd hen te helpen! Je navigeert je over de kaart, speelt minigames, je loopt, rent en denkt na om de opdrachten op de juiste wijze te vervullen. Tegelijk leef je mee met de hoofdrolspelers uit het spel en leer je over de plek waar je op dat moment bent. Spelen? Klik hier! Of  ben je als locatie gevestigd in één van de prachtige binnensteden van Nederland en wil je vermeld worden in het spel? Kijk dan hier of neem contact met ons op!

Een tweede beleving van Tempeest is Dig Around, een landschapsbeleving die je meeneemt op een archeologisch avontuur en je op een interactieve manier de archeologie laat ontdekken van de plek waar je bent.

Ook maken we op maat belevingen voor erfgoedlocaties, musea of andere toeristische plekken. Meer weten? Neem contact met ons op!

English version here